;Vezi toate produsele

Nu contin: conservanti, parabeni, OMG  (organisme modificate genetic)
Pe post de conservanti folosim ceara si uleiurile esentiale ce au proprietati in acest sens. Intr-un experiment facut de un institut de cercetare din Franta a fost sterilizat complet un kg de carne folosind doar ulei esential de lavanda.
Creme cu aport mare de substante active
Fiecare produs are un aport mare de substante active ce doresc sa aduca efecte benefice de durata pentru pielea ta. Efectele se pot vedea in 2 saptamani de la folosirea zilnica a produsului.
Uleiuri naturale folosite sunt naturale presate la rece sau BIO
Uleiurile naturale presate la rece sunt cele obtinute direct din presarea ingredientului fara a-l rafina. Uleiurile BIO sunt cele ce provin din culturi controlate ce urmaresc ferirea plantelor de poluare.
Efecte imediate asupra pielii
Uleiurile si esentele fine lucreaza impreuna pentru a aduce pe ten efectele dorite. Fiind 100% naturale pielea le accepta si le integreaza mai usor.
Spornice, cu un continut dens ce dureaza in jur de 3-4 luni
Textura spornica a cremei se datoreaza modului natural in care sunt concepute. Sunt bine absorbite de piele si dureaza in jur de 3-4 luni. Termenul de valabilitate fiind de 1 an pentru creme.
Termen de valabilitate generos (1 an)
Uleiurile esentiale si ceara sunt dovedite a fi conservanti potenti ce mentin produsele proaspete timp de 1 an. Intr-un experiment facut de un institut de cercetare din Franta a fost sterilizat complet un kg de carne folosind doar ulei esential de lavanda.
Cremele se absorb rapid in piele
Corpul recunoaste in mod subtil faptul ca uleiurile sunt naturale si le integreaza rapid absorbindu-le in piele.