Bine ati venit!

Intra in lumea cosmeticelor naturale cu iz ayurvedic!

follow our awesomeness
back to top

Raftul cu Miresme

Proprietati terapeutice si nutrienti: Turmericul este format din sute de molecule cu o variata actiune terapeutica. Sunt cel putin 20 de molecule de antibiotic, 14 care previn cancerul, 12 anti inflamatoare si cel putin 10 antioxidante. O cercetare prezinta 326 actiuni terapeutice ale turmericului. Ingredientul activ prinicipal se gaseste in pondere de 2-5% si se numeste “cucurmin”.

 

Beneficii pentru piele: Turmericului protejeaza pielea mentinand sanatatea acesteia. Studiile de laborator arata ca turmericul protejeaza la nivel molecular prin actiunea antioxidanta, anticancerigena, antimutagenica, stimuleaza procesul natural de detoxifiere si regenerare. Este folosit in medicina ayurvedica veche de 5000 de ani si ca si efecte promite reducerea rosetii, a petelor de pe ten si a ridurilor. Asiaticii folosesc turmericul in ritualul Lulur pentru a pregati mireasa pentru nunta. Este prescris si in tratamente pentru: eczeme, acnee si boli inflamatorii ale pielii.

 

Reteta pentru acasa

Amesteca pudra de turmeric cu iaurtul care ii potenteaza beneficiile si uleiuri naturale. Aplica pe tot corpul si lasa-l sa actioneze minim 30 de minute. Cum turmericul pateaza este bine sa ramai in cada. Culoarea intra in piele si este necesara spalarea de 2-3 ori pentru a o indeparta.
Senzatia va fi de piele curata si luminoasa!

 

Produs Raftul cu miresme pe baza de turmericMasca Lulur

 

Pudra de turmeric

4f45c3b456c88cccff12e6e023e3c7b9

 

Am folosit turmericul in masca Lulur. In combinatie cu uleiul de santal aduce pe fata lumina datorita proprietatilor detoxifiante, reduce ridurile. Link catre  Masca Lulur ce poate fi aplicata si pe tot corpul.

Lulur, masca de fata

 

Iaurtul potenteaza beneficiile turmericului.

lulur

 

In India este folosit in ritualuri fiind dat ca si ofranda zeilor.

8c34fd633c334e4f543fcbc7001fcef6

 

leave a comment