Bine ati venit!

Intra in lumea cosmeticelor naturale cu iz ayurvedic!

follow our awesomeness
back to top

Raftul cu Miresme

Exfolierea este o nevoie de baza a tenului si datorita ei pielea devine luminoasa. Inlaturarea celulelor moarte ce opacizeaza, ne ajuta sa obtinem efectul radiant. Iarasi aceasta aduce si alte beneficii: imbunateste circulatia si detoxifiaza.

 

Exfoliantul fin este un produs ayurvedic complet fiindca curata, hraneste, hidrateaza si detoxifiaza pielea.

Curatarea se face cu ajutorul fainei de orez si mierii. Faina de orez exfoliaza bland celulele moarte in timp ce mierea detoxifiaza puternic fiind un antimicrobian natural. Hranirea si hidratarea o fac uleiurile regenerante de Rosa Mosqueta, canepa, migdale dulci. Lasa pielea catifelata si radianta iar senzatia dupa acest ritual SPA este de piele curata care respira! :)

 

RITUAL DE INTINERIRE

Exfoliantul fin se poate folosi zilnic timp de 1 luna fiindca particula de faina de orez este mica. Se omogenizeaza continutul, se ia o cantitate cat o aluna si se trece de 3-4 ori pe toata fata cu presiune medie. Ritualul se face seara fiindca in timpul somnului pielea se regenereaza. Procedeul este similar cu micro dermabraziunea din cosmetica unde se rascheteaza practic un strat de piele. Prin acest tip de exfoliere, pielea primeste cu blandete mesajul regenerarii. Dupa o saptamana se vor observa rezultatele pielea aratand luminoasa. :) Dupa o luna tenul arata intinerit! :)

 

Exfolierea este un bun remediu pentru persoanele ce au pielea uscata. Inlaturand celulele moarte crema este absorbita eficient si se restabileste nivelul optim de hidratare.

 

Cu acestea fiind spuse va urez exfoliere inmiresmata cu miros citric de portocale! :)

 

Georgiana Radu,

cosmetian ayurvedic

leave a comment