Bine ati venit!

Intra in lumea cosmeticelor naturale cu iz ayurvedic!

follow our awesomeness
back to top
Image Alt

Termeni si conditii

PROPRIETARUL PAGINII DE INTERNET

SC RAFTUL CU MIRESME SRL ( numit în continuare pe scurt „RAFTUL CU MIRESME”), cu sediul social, în Bucureşti, Str. Intrarea Chefalului nr 11-13, Laguna Residence, sc. B et 2, ap 27, sector 2, Bucuresti, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/14004/2012, CUI RO30955743 este proprietarul acestei pagini de internet.

SITE – Domeniul www.raftulcumiresme.ro

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis CLIENTILOR sai de catre SC RAFTUL CU MIRESME SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SC RAFTUL CU MIRESME SRL CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC RAFTUL CU MIRESME SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC RAFTUL CU MIRESME SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SC RAFTUL CU MIRESME SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa achizitioneze produse si/sau servicii prin intermediul SITE-ului, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic), fara prezenta simultana in acelasi locatie a vanzatorului si a cumparatorului.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SC RAFTUL CU MIRESME SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC RAFTUL CU MIRESME SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea/returnarea in conditiile legii a unui produs / serviciu de catre SC RAFTUL CU MIRESME SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SC RAFTUL CU MIRESME SRL, daca este cazul, indiferent de modalitatea de livrare

Prin orice accesare sau utilizare a SITE-ului www.raftulcumiresme.roprecum si pentru efectuarea oricarei comenzi sau achizitii a unor produse prin intermediul acestuia sunteti tinut sa respectati termenii si conditiile cuprinse in documentul de mai jos, cu care declarati ca sunteti de acord.

In situatia in care nu agreati termenii prezentului Document, va rugam sa parasiti SITE-ul si sa nu mai accesati acest SITE. Orice acces al SITE-ul consideram ca va fi, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor prezentate pe acest SITE.

SC RAFTUL CU MIRESME SRL isi rezerva dreptul de a modifica ulterior acest Document precum si modalitatea de functionare a magazinului on-line astfel incat va rugam sa verificati sectiunea Termeni si conditii inainte de fiecare utilizare a SITE-ului si inainte de fiecare comanda. Utilizarea SITE-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni afisati. De asemenea, unele servicii oferite de SITE pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

 1. Utilizarea continutului SITE-ului

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a SC RAFTUL CU MIRESME SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Continutul SITE-ului nu poate fi reprodus, modificat sau utilizat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei actiuni, decat exclusiv pentru folosinta dumneavoastra personala. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise decat cu acordul prealabil scris din partea SC RAFTUL CU MIRESME SRL:

 1. reproducerea sau stocarea continutului SITE-ului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt webSITE, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului SITE-ului.

Orice utilizare a continutului SITE-ului in alte scopuri sau alte modalitati decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. SC RAFTUL CU MIRESME SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea actiunilor sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul SITE-ului sau la o parte a acestui continut.

 1. Crearea contului – Parole

In vederea utilizarii SITE-ului si efectuarii de comenzi va fi necesar sa va creati un cont de client. Puteti face acest lucru foarte simplu din sectiunea Contul meu. Accesul la contul dumneavoastra este protejat de o parola aleasa de dvs. Recomandat este sa nu dezvaluiti nici unei persoane aceasta parola. SC RAFTUL CU MIRESME SRL nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, trebuie sa iesiti (sa dati log off / sign out) din contul dumneavoastra la sfarsitul sesiunii de utilizare. Din pacate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata 100%. In consecinta, in pofida eforturilor noastre de a va proteja, nu va putem asigura sau garanta securitatea cailor de transmitere a informatiilor catre noi.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur Client. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul SITE-ului. SITE-ul nu permite accesul mai multor Clienti sau accesul unei retele la continutul sau prin intermediul unui singur cont de Client.

 1. Lansarea unei comenzi – Confirmare

Pentru a comanda un produs, SC RAFTUL CU MIRESME SRL va pune la dispozitie o modalitate simpla de comanda. Astfel, pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a finaliza comanda, sunt urmatorii:

 1. Apasati butonul “ADAUGA IN COS
 2. Cand s-au ales toate produsele dorite, apasati butonul “COSUL MEU
 3. In cazul in care doriti sa mai comandati alte produse, apasati butonul “<Continua cumparaturile
 4. Verificati cantitatile comandate. Acestea se pot mari, micsora sau anula.
 5. Facturare si livrare: pentru a ajunge la acest pas trebuie sa va logati sau sa va inregistrati daca este prima data cand comandati online pe SITE-ul nostru.
 6. Apoi veti fi rugat sa introduceti datele de livrare si de facturare.
 7. Daca ati uitat parola contului puteti folosi functia “Am uitat parola” din sectiunea “Login” a SITE-ului. Veti primi in cel mai scurt timp posibil parola dumneavoastra pe adresa de email furnizata.

Bineinteles, daca intampinati orice tip de problema pe parcursul procesul de lansare a comenzii, va rugam sa ne contactati folosind sectiunea “Contact” .

SC RAFTUL CU MIRESME SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC RAFTUL CU MIRESME SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe Site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SC RAFTUL CU MIRESME SRL si/sau partenerilor acestuia;
 • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
 • pentru alte motive obiective. Preturile afisate pe SITE includ TVA si nu contin costurile de livrare a produselor. SC RAFTUL CU MIRESME SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile practicate, prin urmare va rugam sa consultati oferta de pe SITE inaintea efectuarii fiecarei comenzi. Dupa finalizarea comenzii preturile produselor incluse in respectiva comanda nu se mai pot modifica.
 1. Modalitati de plata

Plata se efectueaza in numerar, la sosirea coletului catre angajatul firmei de curierat sau cu cardul.

 

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Raiffeisen Bank

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane: Raftul cu miresme SRL și Raiffeisen Bank garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul Raftul cu miresme SRL sau pe serverele Raiffeisen Bank

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă, stiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC RAFTUL CU MIRESME SRL, prin urmare, in cazul intarzierilor sau a altor evenimente neprevazute ce duc la nelivrarea Comenzii, Clientul nu poate pretinde despagubiri.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe SITE, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 1. Modalitati de livrare

Dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, pentru a confirma comanda si a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Localitati de livrare: Livrarea se face in Bucuresti si in toate localitatile din Romania. Nu livram comenzi in afara tarii.

Expediere Standard*:

 • Costul de expediere a unei comenzi mai mici de 140 lei in Bucuresti este de 10 lei.
 • Costul de expediere a unei comenzi mai mici de 140 lei in restul tarii este de 20 lei.
 • Pentru comenzi mai mari de 1400 lei livrarea este gratuita.

*Costurile pot varia. Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si in acel moment veti fi anuntat si de costul actual al comenzii.

Expedierea produselor comandate se va face in functie de volumul comenzilor noastre si fom face toate eforturile ca produsele comandate sa nu ajunga la dumneavoastra mai tarziu de 5-7 zile lucratoare de la momentul Confirmarii comenzii. In cazurile exceptionale in care acest termen ar putea fi depasit va vom informa din timp asupra acestui aspect (ex: produsul nu este pe stoc).

 1. Dreptul de renuntare

Potrivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Documentul prin care Clientul isi exercita dreptul de renuntare la cumparare va fi semnat de Client si poate fi transmis electronic sau prin posta/curier la una din adresele de contact afisate pe SITE. In aceasta situatie, se vor rambursa Clientului sumele platite de catre acesta conditionat de returnarea bunurilor in stare buna, fara deteriorari, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire. Produsele trebuiesc returnate în ambalajul original si vor fi insotite de toate documentele care s-au predat Clientului in momentul livrarii. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre Client. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Clientului au fost facute cu rea-credinta sa solicite daune interese potrivit legislatiei in vigoare.

Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. SC RAFTUL CU MIRESME SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul va fi informat pe pagina produsului daca acesta este returnabil sau nu.

SC RAFTUL CU MIRESME SRL va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate, inclusiv costurile livrării, în cazul în care acesta returnează întreaga comandă și exclusiv costul livrării în cazul în care acesta returnează doar o parte din comandă. Data rambursării poate fi amânată până când SC RAFTUL CU MIRESME SRL primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la consumator că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

 • pentru comenzile achitate cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
 • pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau numerar, prin virament bancar în contul indicat de consumator în Formularul de Returnare.

 

 1. Limitarea responsabilitatii

SC RAFTUL CU MIRESME SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si produselor furnizate pe SITE.

SC RAFTUL CU MIRESME SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. SC RAFTUL CU MIRESME SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. Fotografia/fotografiile afisata (e) pentru produs are (au) caracter orientativ si poate (pot) prezenta diferente fata de produsul ce va fi livrat.

Specificatiile produsului sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producator; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
SC RAFTUL CU MIRESME SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

 1. Viruşi

SC RAFTUL CU MIRESME SRL  împreună cu furnizorul său de servicii electronice depune toate diligenţele posibile pentru a exclude viruşii ce ar putea afecta site-ul sau conţinutul acestuia, dar în orice caz, nu garantează lipsa totală a acestora. SC RAFTUL CU MIRESME SRL nu poate fi ţinută răspunzătoare pentru viruşi sau altele asemenea care apar din cauze care exced măsurile ce pot fi adoptate de SC RAFTUL CU MIRESME SRL (e.g. conexiunea la internet a utilizatorului). SC RAFTUL CU MIRESME SRL recomandă utilizatorului să ia în mod personal şi independent măsurile necesare înainte de a accesa sau descărca informaţii sau materiale de pe site. În mod similar, utilizatorul se angajează să ia toate măsurile necesare în vederea evitării transmiterii de viruşi către site la momentul accesării lui.

 1. Minori

Acest Site nu este destinat persoanelor sub 18 ani. SC RAFTUL CU MIRESME SRL  nu colectează şi nu stochează informaţii personale identificabile privind minorii sub 18 ani şi se angajează să respecte normele privind protecţia minorilor şi a persoanelor incapabile. Cu toate acestea, dacă luaţi la cunoştinţă faptul că anumite informaţii ne-au fost furnizate de către copilul dvs fără să îşi indice vârsta reală, vă rugăm să ne contactati la adresa de pe Site şi le vom şterge imediat.

 1. Solutionarea litigiilor

Proprietarii SITE-ului vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Bucuresti.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Proprietarii SITE-ULUI ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL: www.webgate.ec.europa.eu