Bine ati venit!

Intra in lumea cosmeticelor naturale cu iz ayurvedic!

follow our awesomeness
back to top

Raftul cu Miresme

Credem ca plantele au propria lor inteligenta ce este stocata in uleiurile naturale. Am descifrat mesajul fiecaruia si am adunat in “Crema iluminatoare” fascicule de lumina. Iata si povestea.

 

Lanul de grau se misca in valuri in bataia vantului si capteaza razele aurii ale soarelui. Astfel ia nastere culoarea uleiului, un portocaliu inchis cu textura usor grea datorita beneficiilor inmagazinate. Graul cunoaste povestea verii, a exuberantei dar si a ploii datatoare de viata. Lumina si hidratarea sunt esenta acestuia.

 

Crinul, alb imaculat, imprastie miresme. Fin si delicat, impresioneaza prin postura sa ferma. Pe ten aduce puritate, reducand petele pigmentare si fermitatea petalelor.

 

Morcovul este un aliment haios, are personalitatea lui. Sta vopsit in portocaliu si fiecare arata diferit. Se mandreste cu un continut bogat de vitamine ce ajunse pe piele capteaza radicalii liberi produsi de expunerea prelungita la soare. Parca a stat atat de mult in pamant pentru a dobandi betacarotenul ce aduce pielii un aspect radiant.

 

Floarea de Monoi a auzit sunetul valurilor, al pasarilor si a cunoscut peisaje exotice. Energia fluida si senzuala a taramurilor asiatice aduc in acest ulei dulceata. Nuca de cocos in care este lasata floarea la macerat aduce in crema miros de buna dispozitie si hidratare.

 

Uleiul esential de portocala si roinita aduc optimism! :)

Primul efect care se oberva dupa folosirea cremei timp de 1 saptamana este ca tenul capata un aspect radiant. Asigura nutrientii necesari prin vitamina E, octacosanol (28 carboni, de ajutor pentru piele devitalizată, deshidratată şi inflamaţii), vitamina K, omega-6, omega-9, carotenoizi, fitosteroli ce redau echilibrul hidrolipidic fiziologic natural, netezind si imbunatatind elasticitatea pielii. Acest cockatil binefacator mentine hidratarea pe toata durata zilei prevenind imbatranirea cauzata de uscarea pielii. Efectul regenerant este si el important prin schimbarea structurii pielii in una plina de sanatate! :)

leave a comment